Asiakasesimerkkejä

Organisaatiot ympäri maailmaa luottavat Proactin asiantuntemukseen halutessaan kehittää IT-palvelujaan. Proactin asiakaskunta koostuu kaiken kokoisista organisaatioista useilta toimialoilta. Asiakkaiden mielestä yksi tärkeimmistä kriteereistä valita Proact, on ollut tarve rakentaa pitkäaikainen kumppanuus alan johtavan asiantuntijan kanssa, jolla on todistettua osaamista totetuttaa riskittömiä IT-projekteja. Proactin laitetoimittajariippumattomuus, paikallisuus ja syvällinen alan tuntemus auttaa organisaatioita onnistumaan.

 • Proactilta tallennusjärjestelmä Digitalle mediatietojen käsittelyyn

  Erityisesti joustavuus, luotettavuus ja asiantuntijuus olivat ominaisuuksia, joita me haimme kumppanilta kilpailuttaessamme toimittajia.

  Read more
 • Turun yliopiston uusi infra uuteen saliin

  Turun yliopisto päivitti tietoteknisen perustansa perinpohjaisesti, koska vanha konesali kävi riittämättömäksi. Proactin toimittama yhdennetty infrastruktuuri lunasti odotukset.

  Read more
 • Proact uudisti Jopoistaan tunnetun monialakonsernin palveluinfran

  Helkama Emotorin liiketoimintakriittiset järjestelmät pyörivät nyt yhdennetyssä ympäristössä entistä nopeammin ja edullisemmin. Migraatioprojekti ylitti Helkaman odotukset.

  Read more
 • Elenia

  Elenia Oy kääntyi pitkäaikaisen kumppaninsa Proactin puoleen, kun se etsi asiantuntijakonsultaatiota tallennusjärjestelmänsä päivityssuunnitelman tekemiseen.

  Read more
 • Attendo

  Muutaman ihmisen unelmasta syntyi Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys. Tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja.

  Read more
 • Ponsse

  Kun tavaralajimenetelmän metsäkoneisiin erikoistunut yritys Ponsse Oyj etsi kumppania luotettavan tallennusjärjestelmän toimitukseen, painoi vaakakupissa erityisesti toimijan luotettavuus sekä tuotteiden sopivuus Ponssen liiketoiminnan tarpeisiin. ”Yhteistyö on ollut erittäin vaivatonta ja lupsakkaa”, kertoo Ponssen IT-päällikkö Arto Haaksluoto.

  Read more
 • PVP luottaa suoraan asiointiin Proactin kanssa

  Kun Raahessa ja Ylivieskassa operoiva PVP lähti rakentamaan omaa palvelinympäristöä, oli yksi asia selvä. Se ei halunnut pelkkää laatikkotoimittajaa, vaan alan korkean asiantuntijan.

  Read more
 • Proact ja EMC raivasivat tilan röntgenkuville

  Napapiirin tuntumassa olevan Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän jäseninä on 15 Lapin kuntaa.

  Read more
 • Eniram

  Proact toteutti pääkonttoriaan Helsingissä pitävälle Eniramille levyjärjestelmän päivityksen uuteen skaalautuvaan järjestelmään, joka vastaa kasvavan yrityksen tarpeisiin sekä kustannustehokkaasti että teknisesti.

  Read more
 • Aller

  Aller halusi jatkaa vanhan laitteistonsa elinkaarta kustannustehokkaasti, mutta laitevaihto osoittautui lopulta paremmaksi vaihtoehdoksi.

  Read more
Pixel code