Brocade

Proactista Brocaden Elite-kumppani

Proact on kehittänyt voimakkaasti verkkoteknologia-osaamistaan. Osoituksena korkeasta asiantuntemuksestamme olemme nyt sertifioituneet Brocaden korkeimmalle Elite-kumppanuustasolle. Brocade on meille pitkäaikainen kytkimiä ja verkkolaitteita toimittava kumppani.

Olemme myös ensimmäisenä Suomessa suorittaneet Brocaden Service Delivery Partnership -ohjelman. Ohjelman myötä pystymme nyt tarjoamaan asiakkaille kaiken kattavan Brocaden tuen ja palvelun IP-verkkolaitteille (Layer 2–7). Palvelut sisältävät toimistoverkon, konesaliverkon sekä kuomanjakajien ja reitittimien lisäksi Brocaden NFV- ja SDN-ratkaisujen tukemisen.

Tarjoamme nyt uuden konseptin, joka mahdollistaa verkon 100 %:n joustavuuden (Brocade Network Subscription). Konsepti syntyi asiakkaiden suuresta IP-verkko-osaajatarpeesta.

Kommentteja kumppanuudesta

”Muuttuneessa pilvipalveluiden (Software Defined Networking- ja Software Defined Datacenter -ratkaisut) maailmassa on jatkossa entistä tärkeämpää, että kumppanin osaaminen ei rajoitu yhteen siiloon. Esimerkiksi pelkkä verkko-osaaminen ei riitä, vaan osaamista tule olla kokonaisarkkitehtuurista ja rakennuspalikkojen yhteensovittamisesta tarkoin asiakkaan tarpeisiin.”

Antti Turunen, myyntijohtaja, Brocade Finland & Baltics

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Oulun Yliopisto Aalto-yliopisto Tieto
Pixel code