Dell EMC

Proact – Pitkäaikainen kumppani, jolla on ainutlaatuinen tallennusosaaminen ja alan kokemus

Dell EMC on maailman suurin tallennus- ja tietojenhallintayritys. Se tarjoaa järjestelmiä, ohjelmistoja ja palveluja, jotka hyödyntävät organisaatioiden strategisimpia voimavaroja eli yrityksen tietoja. Yrityksen tavoite on optimoida tietojensa infrastruktuuri vastaamaan yrityksen sisällönhallinnan, tietoturvan, arkistoinnin, tallennuksen ja virtualisoinnin kasvavia vaatimuksia. 

Proact ja Dell EMC ovat tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä vuodesta 1999 lähtien Proactin osaamisen ja todistetun tietojentallennuskokemuksen sekä Dell EMC:n suuryritysluokan tietojenhallintavalikoiman ansiosta.  Proactin maine EMC-pohjaisten suuryritystasoisten tietojentallennusratkaisujen suunnittelussa, toimittamisessa, tuessa ja hallinnassa ovat vertaansa vailla, ja asiakasreferenssejä on kaikilta markkinasektoreilta. 

Luottamus Proactiin ja Dell EMC:hen tarkoittaa luottamusta erinomaiseen tallennukseen ja tietojenhallintaan. Yhdessä yritykset tukevat asiakkaitaan läpi koko arviointi-, suunnittelu-, käyttöönotto- ja tukiprosessin huomioiden yksilölliset ja alakohtaiset vaatimukset. Proactin asiakkaat hyötyvät koko Euroopan kattavista erittäin ammattitaitoisista ja kokeneista asiantuntijoista muodostuvista tiimeistä, jotka ovat tarvittaessa käytettävissä missä ja milloin tahansa. 

Kommentteja kumppanuudesta

 • ”Proactissa hienoa on se, että heidän avullaan saamme parhaat ominaisuudet eli mittakaavaedut, kuten ympärivuorokautisen tuen, jota pienempi yritys ei olisi koskaan voinut tarjota, sekä läheisen ja henkilökohtaisen kumppanuuden.”

  Magnus Carlsson, IT-johtaja, Blekinge Institute of Technology, Ruotsi

 • ”Proact ottaa uudet kehittyneet teknologiat käyttöön välittömästi, sillä on ainutlaatuinen IT-tallennuksen integrointiosaaminen, huippuluokan palvelu ja kasvava näkyvyys EMEA-alueella. Näemme Proactin yhtenä parhaimmista strategisista ja lupaavimmista kumppaneista EMEA-alueella.” 

  Nicolas Leblanc, EMC:n varatoimitusjohtaja, EMEA Channels

 • ”Proactissa parasta on vankka tekemisen ote: voin olla aina varma siitä, että kaverit hoitavat projektin alkusuunnittelusta aina viimeiseen implementointiin saakka.”

  Niko Kauppinen, projektipäällikkö, Optimiratkaisut, Suomi

 • ”Arvostamme Proactin paikallista osaamista EMC/VMware-teknologioissa, jotka ovat merkittävässä roolissa datakeskusinfrastruktuurissamme.”

  Marko Niskala, Oulun Tietotekniikan (OTT) järjestelmäpäällikkö, Suomi

 • Proactin ja EMC:n yhteisestä ratkaisukeskuksesta: ”Aidossa testiympäristössä pystyimme eliminoimaan kaikki mahdolliset epävarmuustekijät ja löysimme vastaukset avoimiin kysymyksiin.” 

  Heikki Ruokanen, Lapin sairaanhoitopiirin ICT-asiantuntija, Suomi

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Oslon pörssi BN Bank
Pixel code