NetApp

Proact - Suurin NetApp-kumppani Euroopassa

NetApp on maailman toiseksi suurin tietojen tallennusyritys. Se auttaa organisaatioita ympäri maailmaa tallentamaan, hallitsemaan, suojaamaan ja säilyttämään arvokkaimpia voimavarojaan eli tietoja.  Proact on ollut NetAppin kumppani yli 14 vuotta ja se on yksi NetAppin pitkäaikaisimmista ja menestyksekkäimmistä kumppaneista. Nämä kaksi yritystä ovat kasvaneet menestyksekkäästi rinnakkain Proactin osaamisen ja todistetun tietojentallennuskokemuksen sekä NetAppin johtavan yritysluokan tallennusteknologian ansiosta.  

Proact ja NetApp saavat tunnustusta koko alalla innovaatiostaan ja siitä, että ne rikkovat tekniikan rajoja, jottei yritysten yhteisten asiakkaiden tarvitsisi koskaan valita rahan säästämisen ja menestykseen tarvittavien toimintojen hankkimisen väliltä. 

Proactin maine suuryritysluokan NetApp-pohjaisten tietojentallennusratkaisujen toimittajana on vertaansa vailla. Proact on toteuttanut Euroopassa yli 3 500 NetApp-pohjaista projektia ja sillä on yli 10 petatavua dataa hallittavana Proact-yrityspilvessä. Kukaan toinen yhteistyökumppani ei pysty tarjoamaan samanlaista kokemuksen, tiedon ja menestystarinoiden yhdistelmää. 

Luottamus Proactiin ja NetAppiin tarkoittaa luottamusta erinomaiseen tallennukseen ja tietosuojaan. Yhdessä yritykset tukevat asiakkaitaan läpi koko arviointi-, suunnittelu-, käyttöönotto- ja tukiprosessin huomioiden yksilölliset ja alakohtaiset vaatimukset. Proactin asiakkaat hyötyvät koko Euroopan kattavista erittäin ammattitaitoisista ja kokeneista asiantuntijoista muodostuvista tiimeistä, jotka ovat tarvittaessa käytettävissä missä ja milloin tahansa. 

Kommentteja kumppanuudesta

  • ”Proact on osoittanut olevansa kumppani, joka ajattelee eteenpäin ja kertoo meille uusien NetApp-toimintojen saatavuudesta.”

    Ruud Steenmeijer, ICT:n johtaja, Inbo Architects, Alankomaat.

  • ”Tulevaisuudessa projekti mahdollistaa myös pilvipalveluiden helpon ja tehokkaan provisioinnin sekä varmistaa tallennusjärjestelmien skaalautuvuuden ja käytettävyyden.”

    Antti Tuomaala, IT-suunnittelupäällikkö, DNA Oy, Suomi

  • ”Tallennuskapasiteetin tarve kasvaa voimakkaasti vuosittain, joten etsimme helposti skaalautuvia tallennusympäristöjä. Ratkaisu oli selvä, kun puhuimme Proactille NetAppin tallennusratkaisuista.”

    Morten Kopperud, järjestelmänvalvoja, IFE, Norja

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Fokker Aerostructures Grieg Star Shipping
Pixel code