Veritas

Veritas – Suojaa toiminnan kannalta kriittisiä tietoja Proactin avulla

Veritas mahdollistaa yrityksille tiedon parhaan mahdollisen hyödyntämisen ratkaisuilla jotka ovat suunniteltu palvelemaan maailman suurimpia ja monimutkaisimpia ympäristöjä. Heidän ratkaisunsa kattavat kaikki alustat sisältäen varmistuksen ja palautuksen, liikkentoiminnan jatkuvuuden sekä informaation hallinnan.

Proact on toimittanut onnistuneita Veritasin tietoturva- ja käytettävyysratkaisuihin perustuvia asiakasprojekteja vuodesta 1998 lähtien.

Proactilla on ympäri Eurooppaa erittäin asiantuntevia konsultteja, joiden osaaminen kattaa monia eri aihealueita, kuten yritysten tietojen varmuuskopiointi ja palautus, käytettävyys, katastrofipalautus ja tallennuksen hallintaratkaisut. Proact pystyy kattamaan koko prosessin – alkuvaiheen suunnittelusta ja arvioinnista käyttöönottoon, jatkuvaan tukeen ja hallintaan.

Proactin Veritas-konsulteilla on korkeimmat mahdolliset sertifioinnit ja monet heistä ovat saaneet haasteellisen Veritas Master Specialization -sertifioinnin. Heille kaikille yhteistä on monien vuosien saatossa hankittu laaja kokemus haasteellisten ja monimutkaisten projektien toimittamisesta asiakkaille.

Proactin hyvä maine ja kokemus yritysten Symantec-pohjaisten tietojen suojausten ja tietoturvaympäristöjen suunnittelussa, toimittamisessa, tuessa ja hallinnassa ovat vertaansa vailla, ja asiakasreferenssejä on kaikilta markkinasektoreilta.

Proactin asiakkaat hyötyvät koko Euroopan kattavista erittäin ammattitaitoisista ja kokeneista asiantuntijoista muodostuvista tiimeistä, jotka ovat tarvittaessa käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Kommentteja kumppanuudesta

 • ”Olemme välttyneet suurilta investoinneilta SAN-järjestelmään. Olemme tehneet työtä Proactin kanssa pikemminkin kumppaneina kuin asiakkaana ja toimittajana perinteiseen tapaan.”

  Bent Reidar Andersen, IT-toimintojen johtaja, BRFkredit, Tanska

 • ”Tähän ohjelmaan (TSPP – Technical Support Partner Program) ei pyydetty kovin montaa kumppania, mutta Proact on todistanut pätevyytensä teknisten tukipalveluiden toimittajana yhteisille asiakkaillemme ja se ratkaisee suurimman osan saamistaan teknisistä tukipyynnöistä.”

  Mark Gradwell, ylempi esimies, Symantec Services Group

 • ”Proact ymmärsi tarpeemme heti. Proact on yrityksemme ”vakuutus” varmuuskopiointi- ja tallennusasioissa.”

  Ørjan Skau, IT-infrastruktuurivastaava, Oslo Børs (pörssi), Norja

 • ”Meille on erittäin tärkeää, että toimittajillamme on kattava osaaminen omalta alaltaan ja että henkilökemiamme pelaavat hyvin. Proact täyttää molemmat kriteerit helposti, joten yrityksellemme on ollut loogista lisätä yhteistyötä jatkuvasti.”

  Carsten Thirsing, IT-päällikkö, Lynettefællesskabet, Tanska

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Fokker Aerostructures
Pixel code