VMware

Proact – Palkittu virtualisoinnin asiantuntija

VMware on maailman johtava virtualisointi- ja pilvi-infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Nämä toimiviksi todetut ratkaisut nopeuttavat tietotekniikkaa vähentäen monimutkaisuutta ja mahdollistaen joustavamman ja kätevämmän palvelujen toimittamisen.

Proact on VMwaren pitkäaikainen kumppani ja sillä on korkein VMware-sertifiointi, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen virtualisointiratkaisuja konsolidoinnin ja infrastruktuurin automatisoinnin avuksi. Proact on investoinut huomattavasti aikaa ja resursseja vakiinnuttaakseen asemansa alan johtavana työpöytien ja palvelinten virtualisointiratkaisujen ja yksityisten pilviratkaisujen toimittajana. Kumppanuuden avulla Proact voi tarjota asiakkailleen matalampia kustannuksia ja lisätä liiketoiminnan joustavuutta. 

Tietojen tallennukseen ja verkkoihin liittyvän asiantuntemuksensa ansiosta Proact pystyy auttamaan asiakkaitaan virtualisoimaan ydininfrastruktuurinsa, ja asiakkaat hyötyvät VMwaren joustavuudesta ja kulujen alenemisesta. Proact auttaa asiakkaitaan käsittelemään virtualisointia infrastruktuurissaan, mukaan lukien liiketoiminnan kannalta kriittiset sovellukset ja työpöydät (VDI). 

Proactin maine ja kokemus yritysten VMware-käyttöisten virtualisointiympäristöjen suunnittelussa, toimittamisessa, tuessa ja hallinnassa ovat vertaansa vailla, asiakasreferenssejä on kaikilta markkinasektoreilta ja onnistuneesti toimitettuja monipuolisia virtualisointiprojekteja on yli 500.  

Proact ja VMware tukevat yhdessä asiakkaitaan läpi koko arviointi-, suunnittelu-, käyttöönotto- ja tukiprosessin huomioiden yksilölliset ja alakohtaiset vaatimukset. Proactin asiakkaat hyötyvät koko Euroopan kattavista erittäin ammattitaitoisista ja kokeneista asiantuntijoista muodostuvista tiimeistä, jotka ovat tarvittaessa käytettävissä missä ja milloin tahansa. 

Kommentteja kumppanuudesta

  • ”Vahva osaaminen VMware-virtualisointiratkaisuissa sekä hintakilpailukyky tarjousvertailussa ratkaisivat kilpajuoksun Proactin eduksi. Saimme korkealuokkaisen ja varman yhteistyökumppanin, mikä oli hankkeen onnistumisen kannalta enemmän kuin kriittistä. Arvostamme Proactin paikallista osaamista EMC-/VMware-tekniikoissa, jotka ovat tärkeä osa yrityksemme datakeskusinfrastruktuuria.”

    Marko Niskala, Oulun Tietotekniikan (OTT) järjestelmäpäällikkö, Suomi

  • ”Virtualisoitujen päätteiden käytöstä on runsaasti hyötyä. Näkyvin on ehkä se, että hallinnasta tulee paljon helpompaa. Tietokoneita päivitettäessä jouduimme ennen päivittämään jokaisen tietokoneen erikseen. Nyt voimme hallita päivitykset keskitetysti. Proact on ollut tärkeä osta tätä projektia ja auttanut luomaan konsolidoidun ja nykyaikaisen IT-ympäristön. Proactissa hienoa on se, että heidän avullaan saamme parhaat ominaisuudet eli mittakaavaedut, kuten ympärivuorokautisen tuen, jota pienempi yritys ei olisi koskaan voinut tarjota, sekä läheisen ja henkilökohtaisen kumppanuuden.”

    Magnus Carlsson, IT-johtaja, Blekinge Institute of Technology, Ruotsi

  • ”Prosessoritehoa ja muistia on suoraan "hanassa", voisi sanoa! Näin säästämme aikaa ja rahaa ja käytämme myös laitteistoamme mahdollisimman tehokkaasti. Kyse on kuitenkin siitä, että pyrimme vähentämään myös asiakkaidemme vientiaikaa markkinoille, säästämästämme energiasta puhumattakaan. Jos joku isäntätietokoneista – eli virtuaalitietokoneita isännöivistä laitteista – kaatuu, saan siitä sähköpostiviestin välittömästi ja voin paikantaa ongelman helposti.”

    Peter Lindvall, IT-päällikkö, Cinnober, Ruotsi

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Oslon pörssi BN Bank
Pixel code