Hem
Main image

Proact - innovaation huipulla alan johtavien toimijoiden avulla

Proactin teknologiakumppanit ovat maailman johtavia tallennus- ja virtualisointiratkaisujen toimittajia. Kumppanit ovat tärkeä osa menestystämme.

Proactin asiantuntevuus ja johtavien teknologiakumppaneiden ratkaisut muodostavat yhdessä kilpailukykyisen kokonaisuuden. Proact tuottaa korkealaatusia tallennus-, arkistointi-, varmistus-, palautus- ja virtualisointiratkaisuja, jotka perustuvat markkinoiden parhaisiin tekniikoihin.

Teknologiakumppaniensa avulla Proact pystyy tarjoamaan asiakkailleen alan viimeisintä teknologiaa ja pysymään jatkuvasti alan kehityksen aallon harjalla. Varmistaaksemme korkealaatuisen palvelutasomme, investoimme voimakkaasti teknisten konsulttien, tukitiimien ja myyjien koulutukseen ja sertifiointiin. Meillä on aina alan tärkeimmät ja korkeimman vaatimustason vaatimat sertifionnit ajan tasalla.

Proact ja Cisco ovat olleet yhteistyökumppaneita pitkään. Ne yhdistävät johtavaa huipputeknologiaa ja toimivaksi todetun toimitusmallin voidakseen tarjota varmoja, luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joka ylittävät asiakkaiden tarpeet.


Proact ja Dell EMC ovat tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä vuodesta 1999 lähtien Proactin osaamisen ja todistetun kokemuksen sekä Dell EMC:n suuryritysluokan tietojenhallintavalikoiman ansiosta.


Proact on NetAppin suurin ja menestynein yhteistyökumppani Euroopassa. Sillä on yli 3 500 toteutunutta NetApp-pohjaista projektia ympäri Eurooppaa, joten se on luonnollinen valinta jokaiselle organisaatiolle, joka harkitsee NetApp-sovelluksen käyttöönottamista.


Proact on toimittanut onnistuneita Veritas tietoturva- ja käytettävyysohjelmistoihin perustuvia asiakasprojekteja vuodesta 1998 alkaen ja sillä on todistettu toimitusvarmuus sekä referenssejä kaikilta markkinasektoreilta.Huawei


Proact on palkittu VMware-integraattori ja se on onnistuneesti toimittanut yli 500 monipuolista virtualisointiprojektia. Proact pystyy auttamaan yritystäsi muuttamaan tavan, jolla toimitat VMware-ratkaisuja käyttäviä IT-palveluja.