Hem

Liiketoiminnalle joustavuutta vuodesta 1994

Proact on Euroopan johtava riippumaton tallennusintegraattori ja pilvi-infran toteuttaja. Proact on auttanut organisaatioita tehostamaan toimintojaan jo vuodesta 1994. Tavoitteemme on auttaa organisaatioita ympäri maailmaa vähentämään riskejä ja kuluja sekä ennen kaikkea tarjoamaan joustavia, keskeytymättömiä ja turvallisia IT-palveluja.

Proactin ratkaisut kattavat kaikki osa-alueet kriittisten tietojen tallennuksen ja virtualisoinnin tarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Olemme toimittaneet yli 3 500 menestyksekästä IT-projektia ja meillä on 70 petatavua dataa hallittavana Proactin yrityspilvessä.

Proact vahvasti IT:n muutoksessa mukana. Pyrimme auttamaan organisaatioita löytämään heille parhaan tavan tuottaa tehokkaita IT-palveluja. Olemme aina askeleen edellä ja tutkimme jatkuvasti uusia, innovatiivisiä tapoja vastata asiakkaidemme vaatimuksiin.

Kauppalehden Menestyjäyritys 2012 -sertifikaatti!

 Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön,Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa
Proact Finland Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.
Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta,vakaa kasvukehitys,
hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Suomen vahvimmat 2007-2015

Suomen vahvimmat platina 2015 

 

Suomen vahvimmat sertifikaatti on todiste Proactin erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luottoluokituksen on myöntänyt Suomen Asiakastieto Oy.

Uutiset ja tapahtumat

Tapahtumat

Proact järjestää aktiivisesti erilaisia seminaareja, teknisiä Workshop- ja Demo-tilaisuuksia, sekä osallistuu teknologiakumppanien tapahtumiin. Seuraa tapahtumasivujamme...


Proactin työntekijät

Proactin proaktiivinen lähestymistapa tarkoittaa myös sitä, että etsimme jatkuvasti "tulevaisuuden lupauksia" kasvamaan ja oppimaan pitkän linjan ammattilaistenmme keskuuteen tavoitteenamme tehdä heistä Proactin tulevaisuuden tähtiä.


Rekrytointi

rekrytointi


Uutiset

Lue Proactin uusimmat lehdistötiedotteet


Miksi Proact kannattaa valita

  • Täysi kattavuus Isossa-Britanniassa ja Euroopassa
  • Tuki useiden toimittajien ratkaisuille
  • Äskettäin tehty riippumaton tutkimus osoittaa, että 95 % Proactin asiakkaista on suositellut Proact-tukea kollegoilleen
  • Korkeammat palvelutasot pienemmillä kuluilla
  • Valinnainen tärkeiden prosessien jatkuva valvonta
  • Proact toimii yhtenä yhteydenottopisteenä ja poistaa vastuun siirtämisen toimittajalta toiselle
  • Proactin palvelupiste voi valvoa yrityksesi tärkeitä prosesseja 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, mikä vähentää odottamattomien katkosten riskiä
  • Palvelupiste käyttää parhaita ITIL-käytäntöjä
  • ISO9001- ja ISO27001-sertifioinnit – taattu laatu ja turvallisuus