Verkot

Optimoidut verkkoratkaisut

Viimeisen vuosikymmenen aikana muutokset palvelun toimittamisessa ja uuden teknologian käyttöönotossa ovat vaikuttaneet verkkoon enemmän kuin muihin IT-infrastruktuurin osa-alueisiin.  

Infrastruktuurivirtualisoinnin laajasta käyttöönotosta ja datakeskusten konsolidoinnista on ollut merkittävästi hyötyä ja säästöjä monille organisaatioille, koska sovellukset toimitetaan entistä useammin kokonaisratkaisuina. 

Jatkuva palvelin- ja työpöytävirtualisoinnin sekä IP-puhelinten käyttöönotto ja nopea tallennus- ja IP-verkkojen yhdistäminen asettavat verkot yhä kovemmalle koetukselle. Tästä on ollut seurauksena se, että verkon turvallisuuden, käytettävyyden ja tehokkuuden varmistaminen ei ole koskaan ollut yhtä haastavaa. Pelkkä verkko-osaaminen ei enää riitä verkon suunnitteluun ja toimittamiseen. 

Proact on toimittanut menestyksekkäitä verkkoprojekteja keskittyen datan ja palvelun tuottamiseen.
Proactin konsulttitiimillä on laaja kokemus sovellusintegroinnista, tallennuksesta, virtualisoinnista sekä varmistamisesta paikallisiin ja globaaleihin jakelujärjestelmiin. 

Proact tarjoaa konsultointia, kuntotarkistuksia, suunnittelua, implementointia ja tukea asiakasorganisaatioille. Pyrimme leikkaamaan verkon omistajuuden kokonaiskustannuksia suunnittelemalla verkkoarkkitehtuurin vastaamaan asiakkaan nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Keskeiset ratkaisut

  • Rajattomat verkot 

    Proact ymmärtää, että verkko on yksi tärkeimmistä yrityksen omistamista digitaalisista varoista ja se on perusta sovelluksille ja palveluille, joita tarvitaan yrityksen mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Proact tarjoaa monia palveluita, kuten tietoturva-aukkojen arvioinnit, verkon kuntotarkastukset, konsultointi, suunnittelu ja käyttöönotto. Lisätietoja.

  • Datakeskus- ja virtualisointiverkot 

    Lue, miten datakeskus voi toimia joustavasti, yksinkertaisesti ja tehokkaammin ja samalla vähentää kuluja, fyysistä jälkeä ja päästöjä Proactin uuden sukupolven datakeskus- ja virtualisointiverkon avulla. Lisätietoja.  

  • Yhteiskäyttö- ja viestintäverkot

    Proactin yhdistetyt viestintäratkaisut mahdollistavat korkealaatuisen ja turvallisen yhteiskäytön koko organisaatiossa ja muuallakin. Se toimittaa innovaatioita ja yhdistää ääni-, video-, data- ja mobiilisovellukset. Lisätietoja.

Muut palvelut

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Harald A. Møller AS Fokker Aerostructures
Pixel code