Datakeskus- ja virtualisointiverkot

Yrityksen tietojen rajaton yhteiskäyttö ja käyttö tarvittaessa

Nykypäivän liikkuvat työntekijät, laitteiden uudistuminen, datakeskeiset liiketoimintamallit ja huippunopeat verkkoyhteydet tekevät rajattomasta yhteiskäytöstä ja tarvittaessa käytettävissä olevista tiedoista tärkeitä kestävälle liiketoimintamallille. Täyttääkseen nämä vaatimukset datakeskuksen on toimittava joustavasti, yksinkertaisesti ja tehokkaammin vähentäen kuluja, fyysistä jälkeä ja päästöjä. 

Proactin datakeskus- ja virtualisointiverkkoratkaisut sisältävät Unified Fabric -järjestelmän, joka mahdollistaa käyttäjien, tiedonkäsittely-ympäristön ja tallennusinfrastruktuurin yhdistämisen saumattomasti yhdeksi nopeaksi ja yhtenäiseksi verkoksi.

Unified Fabric -järjestelmä kattaa lähi- ja laajaverkon ja toimittaa erilaisia protokollia mahdollistaen datakeskuksen ytimen maksimaalisen suorituskyvyn, joustavuuden ja skaalautuvuuden.

Proactin datakeskus- ja virtualisointiverkkovalikoima on kustannustehokas tapa päivittää datakeskusverkon kapasiteetti. Se perustuu seuraaviin yleiskohtiin:

  • Suunnittelun joustavuus: Moduuli-, kaappi- ja integroidut Blade Switch -kytkimet on optimoitu sekä nykyisiä että tulevia kaistanleveyksiä varten.
  • Alan johtavat kytkentämahdollisuudet: 2. ja 3. kerroksen toiminnot auttavat rakentamaan vakaita, turvallisia ja skaalautuvia datakeskuksia.
  • Investointisuoja: Mukautuvuus yksinkertaistaa kapasiteetti- ja toimintopäivitykset.
  • Jatkuvat toiminnot: Laitteistoredundanssin ja toimintojen, kuten käytössä olevien ohjelmistojen päivitysten ja Smart Call Home -toiminnon, yhdistelmä auttaa maksimoimaan verkon käytettävyyden.
  • Käytön hallittavuus: Integroidut hallintatyökalut yksinkertaistavat toimintoja ja nopeuttavan ongelmanratkaisua.
  • Siirron joustavuus: Laaja kytkinvalikoima helpottaa migraatiota uusiin teknologioihin.

Uusi virtualisoitu datakeskus yhdenmukaistaa IT-työntekijät, prosessit ja teknologian yrityksen tavoitteiden kanssa ja auttaa vastaamaan liiketoiminnan haasteisiin. Proactin datakeskus- ja virtualisointiverkkoratkaisuvalikoima auttaa muuttamaan infrastruktuurin erityistekniikat resursseiksi, jotka voidaan yhdenmukaistaa dynaamisesti vastaamaan sovellusten ja liiketoiminnan tarpeita.

Yhteenkuuluvat palvelut

MENESTYSTARINOIDEN TOIMITTAMINEN

BN Bank Grieg Star Shipping
Pixel code