Yhteiskäyttö- ja viestintäverkot

Yhteiskäytöllä kilpailuetua

Proactin yhteiskäyttöympäristöjen avulla asiakkaat voivat mukautua markkinoiden muutoksiin nopeasti ja parantaa kilpailuetuaan. Proactin yhdistetyt viestintäratkaisut mahdollistavat korkealaatuisen ja turvallisen yhteiskäytön koko organisaatiossa ja muuallakin. Ne kattavat yhteistyökumppanit, toimittajat ja asiakkaat, nopeuttavat päätöksentekoa ja tuovat innovaatioita koko arvoketjuun.

Proactin yhdistetyt viestintäjärjestelmät yhdistävät äänen, videon, datan ja mobiilisovellukset, vapauttavat työntekijät työpöytiensä ääreltä ja parantavat yrityksen joustavuutta ja kannattavuutta. Voice over IP (VoIP)- tai IP-puhelin on ensimmäinen vaihe näiden tavoitteiden toteuttamisessa. Se on myös perusta kehittyneemmille yhdistetyille viestintäsovelluksille – mukaan lukien verkko- ja videoneuvottelut – jotka voivat muuttaa liiketoimintatapaa.

Kaikki yritykset pyrkivät säästämään rahaa ja lisäämään tuottavuutta. Lisäksi yritykset ovat entistä tietoisempia työmatkojen vaikutuksesta ilmastonmuutokseen ja pyrkivät vähentämään CO2-päästöjä. 

Proactin ääni-, video- ja verkkoneuvotteluratkaisut ovat ainutlaatuinen ja henkilökohtainen kokemus, jonka avulla voidaan tavata ihmisiä matkustamatta ja samalla säästyy sekä aikaa että rahaa. Yrityksesi voi kommunikoida ja tehdä yhteistyötä tehokkaammin milloin tahansa, missä tahansa ja kenen kanssa tahansa.

Yhteenkuuluvat palvelut

MENESTYSTARINOIDEN TOIMITTAMINEN

Oslon pörssi Oulun Tietotekniikka Fokker Aerostructures
Pixel code