Rahoituspalvelut

Proactin innovatiivisillä rahoitusratkaisuilla roimia säästöjä

Proact TechFlex on kustannustehokas ja joustava erityisesti IT-investointeja varten suunniteltu rahoitusmuoto. Sen avulla yrityksesi voi muuttaa IT-kulut pääomakuluista käyttökuluiksi. 

TechFlex on enemmän kuin vain perinteinen rahoitusmuoto ja se on suunniteltu antamaan yritykselle sen tarvitsemaa taloudellista joustavuutta. Se sopii erityisesti organisaatioille, jotka ryhtyvät uudistamaan tai päivittämään IT-infrastruktuuriaan. 

Proactin tarjoama joustavuus helpottaa muutosten tekemistä ilman sakkomaksuja, joten yritykselläsi on tarvitsemansa vapaus ja se pystyy vastaamaan jatkuvasti muuttuvan organisaation vaatimuksiin.

Proactin innovatiivisen valikoiman avulla yrityksesi saa käyttöönsä uusinta teknologiaa, joka voi parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Proact auttaa saavuttamaan korkeamman käyttötehokkuuden ja joustavuuden sekä mahdollistamaan käynnissä olevien projektien jatkuvuuden ja myös budjetoimattomat (ehkä kriittiset) uudet projektit.

Proact TechFlexiä käyttämällä yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan keskeisiin tavoitteisiin eli tuottavuuden lisäämiseen, kannattavuuden säilyttämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen innovaatioiden avulla.  

Olipa organisaatiolla mitä tahansa IT-investointeihin liittyviä erityistarpeita, Proact Finance pystyy melko varmasti tekemään erittäin houkuttelevan tarjouksen.

Rahoituksen edut

 • Säästää arvokkaita käteisvaroja 

  Arvokas pääoma ei ole enää sidottu infrastruktuurikuluihin. Rahoitus vapauttaa käteisvaroja strategisimpiin investointeihin tai yrityksen kasvuun tarvittavaan innovaatioon. 

 • Luoton säilyttäminen 

  Proactin rahoitusta käyttämällä yrityksesi ei käytä luottolimiittejään ja sen käyttöön jää enemmän käteisvaroja. 

 • Kokonaisrahoitusratkaisu 

  Yrityksesi voi saada rahoituksen jopa 100 % ratkaisun kuluista sekä muuttuviin kustannuksiin, kuten ylläpitoon, ohjelmistoon ja palveluihin.

 • Kiinteä maksuvaihtoehto 

  Kiinteä kuukausittain tai neljännesvuosittain suoritettava maksu auttaa ennustamaan ja hallitsemaan pitkän tähtäimen budjetteja. 

 • Kassavirran hallinta 

  Kun maksu suoritetaan vasta tulojen tai tuottavuuden hyötyjen toteuduttua, yrityksesi voi vähentää riskejä ja tasapainottaa kassavirtaa.

 • Teknologian vanhentumisen välttäminen 

  Yritys lisää joustavuutta päivittäessään uuteen teknologiaan, joka vastaa yrityksen nykyisiä ja tulevia tarpeita.

 • Taseen ulkopuolinen rahoitus  

  Taseen ulkopuolisen rahoituksen avulla organisaatio voi pysyä pääomabudjetin rajoissa.

 • Hankinta- ja uusintavaihtoehdot  

  Proact tarjoaa yritykselle joustavuutta palauttaa, ostaa tai päivittää laitteita yrityksen tarpeiden mukaisesti sopimuskauden aikana ja sen jälkeen.

 • Maksulykkäykset  

  Maksulykkäysvaihtoehtoja on saatavilla varmistamaan, että yrityksen tarvitseman teknologian hankkiminen on mahdollisimman yksinkertaista.

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Grieg Star Shipping
Pixel code