Tietoturva

Tanakkaa tietoturvaa

Tietoturva ja siitä huolehtiminen on organisaatioissa keskeinen asia. Tietoturvaan liittyvät haasteet ovat todellisia ja niitä ei voi sivuuttaa, olipa kyse lainsäädännön tai vaatimusten noudattamisesta tai suojautumisesta väärinkäyttöä, hyökkäyksiä ja haittaohjelmia vastaan. 

Proactin toimittamissa projekteissa tietoturva on luonnollisesti olennaisessa roolissa. Toimitamme täydellisen integroidun suojan organisaation kriittisille tiedoille.

Proact hyödyntää laajaa kokemustaan ja vahvoja strategisia kumppaneitaan toimittaessaan ratkaisuja ja palveluja. Olipa kyseessä päivittäin käytettävän tiedon turvaaminen, pääsynvalvonta, tietoihin pääsy erilaisten mobiililaitteiden avulla tai tiedon siirtämisestä pilveen on tietoturvahaasteet huomioitu. Tarjoamme myös monipuolisia yritysten tarpeisiin räätälöityjä tietoturvaratkaisuja ja -palveluita.

Yhteistyössä strategisten teknologiakumppaniensa kanssa Proact toimittaa yritystason tietoturvaratkaisuja, jotka kattavat seuraavat ydinalueet:

Ydinalueet

 • Yrityspilvi

  Proact tarjoaa kattavan valikoiman tietoturvaratkaisuja, jotka ovat vuorovaikutuksessa yrityksen käyttöympäristöjen kanssa maksimoidakseen tuoton investoinnille. Proactin avulla yrityksen tiedot ovat turvassa ja liiketoiminta suojattu.

 • Virtualisointi

  Suojaa virtualisoitua ympäristöä turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Virtaviivaistamalla AV-tuotot, käyttämällä virtuaalista korjaustiedostojen hallintaa, hyödyntämällä lokitarkastuksia ja normalisointia ymmärretään, mitä yrityksen käyttöympäristössä tapahtuu.  

 • Tietojen salaus tallennusta varten

  Ovatko tiedot suojattuja, kun ne siirretään WAN-verkossa datakeskukseen? Voisiko yrityksesi saavuttaa mittakaavaetuja vakauttamalla tietojentallennusympäristön? Onko yrityksesi kuitenkin huolissaan siitä, miten tietojen turvallisuus varmistetaan? Proact voi tarjota keskeisen hallintamallin ja tietojensalauksen, jotka vähentävät syytä pelkoon. 

 • Tietoturvaongelmien valvonta

  Yrityksen verkkoon liitettyjen lokeja tuottavien laitteiden määrä on suurempi ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kaikki nämä laitteet ovat mahdollisia hyökkäyskohteita ja ne kaikki luovat lokeja. Miten nopeasti yritys pystyy tulkitsemaan kaikkia näitä lokitietoja? Proact tarjoaa varman SIEM-ratkaisun, joka kattaa yrityksen koko infrastruktuurin ja osoittaa nopeasti toimivuutensa. 

 • Petosten havaitseminen

  Muunna Internetin perusdata liiketoiminnan kannalta tärkeiksi tiedoiksi, joiden avulla yrityksesi voi vastata liiketapahtumiin tai tietoturvauhkiin välittömästi. 

 • Toimintaperiaatteiden hallinta

  Jos ei pystytä todistamaan, että käyttäjät ovat lukeneet ja ymmärtäneet yrityksen toimintaperiaatteet, yrityksen järjestelmät ovat alttiita väärinkäytölle. Kun järjestelmä auttaa luomaan ja levittämään yrityksen toimintaperiaatteita sekä testaamaan miten ne ymmärretään, yrityksesi voi valvoa toimintaperiaatteita ja olla varma, että kattavuudessa ei ole aukkoja. 

 • Omien laitteiden tuominen

  Haluaako yrityksen henkilökunta ja ylempi johto käyttää uusimpia älylaitteita, jotka eivät ole yrityksen omaisuutta? Proact voi vähentää tästä aiheutuvia riskejä laajentamalla tietoturva-aluetta, joten henkilökohtaiset laitteet voidaan yhdistää turvallisesti. 

Muut palvelut

ASIAKASESIMERKKEJÄ

BN Bank Grieg Star Shipping
Pixel code