Virtualisointi

Virtualisointi – Muuttaa IT-palveluiden toimitustavan

Viimeisen vuosikymmenen aikana virtualisointi on muuttanut tavan, jolla IT-palveluja toimitetaan. Se on mahdollistanut kulujen pienentämisen konsolidoinnilla, joustavuuden lisäämisen ja entistä parempien palvelutasojen toimittamisen.

Virtualisointi kuitenkin asettaa uusia haasteita IT-tiimeille: Miten virtualisointia tukeva infrastruktuuri suunnitellaan ja toimitetaan? Miten virtuaaliympäristöä suojataan ja hallitaan?

Proact tekee yhteistyötä asiakkaidensa kanssa arvioidakseen heidän nykyiset käyttöympäristönsä, määrittääkseen virtualisointistrategian ja toimittaakseen kokonaisratkaisun. Virtualisointiympäristöt vaikuttavat koko datakeskukseen, joten Proactin ratkaisut sisältävät palvelin-, työpöytä- ja sovellusvirtualisoinnin ja huomioivat vaikutuksen tallennukseen, verkkoon, organisointiin ja tietoturvaan.

Proactin tärkein ero muihin verrattuna on kokemus. Proact on toimittanut onnistuneesti yli 500 virtualisointiprojektia ja hallitsee monia tuhansia virtuaalilaitteita. Tästä todisteena Proact sai äskettäin VMwarelta ”Virtualisation Partner of the Year for End User Computing” -kunniamaininnan.

Ratkaisualueet

  • Palvelinvirtualisointi

    Viimeisen 5 vuoden aikana palvelinvirtualisointi on muuttanut tavan, jolla organisaatiot toimittavat monimutkaisia IT-palveluja. Proact voi auttaa, olipa yrityksesi vasta aloittamassa virtualisointitaivaltaan tai harkitsemassa olemassa olevan virtualisointi-infrastruktuurin parantamista. Lisätietoja.

  • Työpöydän virtualisointi

    Monet organisaatiot harkitsevat työpöytien virtualisointia, mutta ne eivät ole varmoja toimittajan valinnasta tai siitä, miten siirtoprosessia lähestytään. Proact voi auttaa tässä. Proact toimittaa joustavia, skaalautuvia ja hyvin saatavilla olevia virtuaalityöpöytäratkaisuja. Lisätietoja.

  • Automaatio ja organisointi

    Virtuaaliympäristöjen kasvun kiihtyessä palvelinten hajautumisen ja suojaamisen hallinnasta on tulossa entistä kriittisempi ongelma. Proact tarjoaa yrityksille monia työkaluja, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan hallintaa ja lisäämään valvontaa organisoinnin ja automaation avulla. Lisätietoja.

Muut palvelut

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Fokker Aerostructures
Pixel code