Liiketoiminnalle joustavuutta vuodesta 1994

Proact on Euroopan johtava riippumaton konsesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Proact on auttanut organisaatioita tehostamaan toimintojaan jo vuodesta 1994. Tavoitteemme on auttaa organisaatioita ympäri maailmaa vähentämään riskejä ja kuluja sekä ennen kaikkea tarjoamaan joustavia, keskeytymättömiä ja turvallisia IT-palveluja.

Proactin ratkaisut kattavat kaikki osa-alueet kriittisten tietojen tallennuksen ja virtualisoinnin tarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Olemme toimittaneet yli 3 500 menestyksekästä IT-projektia ja meillä on 70 petatavua dataa hallittavana Proactin yrityspilvessä.

Proact on vahvasti IT:n muutoksessa mukana. Pyrimme auttamaan organisaatioita löytämään heille parhaan tavan tuottaa tehokkaita IT-palveluja. Olemme aina askeleen edellä ja tutkimme jatkuvasti uusia, innovatiivisiä tapoja vastata asiakkaidemme vaatimuksiin.

Kauppalehden Menestyjäyritys 2016 -sertifikaatti

 menestyjäritysKauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa
Proact Finland Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.
Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta,vakaa kasvukehitys,
hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Suomen vahvimmat 2007-2016

Suomen Vahvimmat 

Suomen vahvimmat sertifikaatti on todiste Proactin erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luottoluokituksen on myöntänyt Suomen Asiakastieto Oy.

 

Bisnode

Uutiset ja tapahtumat

 • Tietoja Proactista

  Rekrytointi

  rekrytointi

  Read more
 • Tapahtumat

  Proact järjestää aktiivisesti erilaisia seminaareja, teknisiä Workshop- ja Demo-tilaisuuksia, sekä osallistuu teknologiakumppanien tapahtumiin. Seuraa tapahtumasivujamme...

  Read more
 • Uutiset

  Lue Proactin uusimmat lehdistötiedotteet

  Read more
 • Tietoja Proactista

  Proactin työntekijät

  Proactin proaktiivinen lähestymistapa tarkoittaa myös sitä, että etsimme jatkuvasti "tulevaisuuden lupauksia" kasvamaan ja oppimaan pitkän linjan ammattilaistenmme keskuuteen tavoitteenamme tehdä heistä Proactin tulevaisuuden tähtiä.

  Read more

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Grieg Star Shipping Studentsamskipnaden i Trondheim
Pixel code