Liiketoiminnalle joustavuutta vuodesta 1994

Proact on Euroopan johtava riippumaton konesali- ja pilvipalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa liiketoimintahyötyjä yrityksille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. Tarjoamalla joustavia, luotettavia ja turvallisia it-palveluita Proact auttaa asiakkaitaan vähentämään riskejä ja kustannuksia sekä kasvattamaan ketteryyttään, tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan.

Olemme toimittaneet yli 5 000 projektia menestyksekkäästi eri puolille maailmaa. Meillä on yli 3 500 asiakasta ja hallitsemme yli 100 petatavua dataa pilvipalveluissa. Yli 800 työntekijää työskentelee Proact-konsernin palveluksessa 15 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 1994 perustetun Proactin emoyhtiö Proact IT Group AB listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin osaketunnuksella PACT vuonna 1999. 

 

Kauppalehden Menestyjäyritys 2017 -sertifikaatti

 MenestyjätKauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa
Proact Finland Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.
Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta,vakaa kasvukehitys,
hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Suomen vahvimmat 2007-2017Suomen vahvimmat sertifikaatti on todiste Proactin erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luottoluokituksen on myöntänyt Suomen Asiakastieto Oy.

 

Bisnode

Uutiset ja tapahtumat

 • Tietoja Proactista

  Rekrytointi

  rekrytointi

  Read more
 • Tapahtumat

  Proact järjestää aktiivisesti erilaisia seminaareja, teknisiä Workshop- ja Demo-tilaisuuksia, sekä osallistuu teknologiakumppanien tapahtumiin. Seuraa tapahtumasivujamme...

  Read more
 • Uutiset

  Lue Proactin uusimmat lehdistötiedotteet

  Read more
 • Tietoja Proactista

  Proactin työntekijät

  Proactin proaktiivinen lähestymistapa tarkoittaa myös sitä, että etsimme jatkuvasti "tulevaisuuden lupauksia" kasvamaan ja oppimaan pitkän linjan ammattilaistenmme keskuuteen tavoitteenamme tehdä heistä Proactin tulevaisuuden tähtiä.

  Read more

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Grieg Star Shipping Studentsamskipnaden i Trondheim
Pixel code