Osaamisalueet

Pitkät perinteet palvelujen toimittamista

Proact tarjoaa laajan skaalan asiantuntijapalveluita, jotka kattavat tietovarastointiin liittyvät keskeiset osa-alueet. Alla on esimerkkejä palveluistamme.

 • Yritysten tallennusratkaisut

  Proactilla on laaja kokemus yritysten tallennusratkaisujen valinnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Proact pystyy vapauttamaan teknologian todellisen arvon tunnistamalla suorituskykyyn, kasvuun ja kapasiteettiin liittyvät tarpeet sekä ymmärtämällä millaista dataa yrityksen on säilytettävä.

 • Virtualisointi

  Proact yksinkertaistaa virtualisointiprosessin. Tähän kuuluu auttaminen liiketoimintamallin määrittämisessä, suunnitteluprosessin käsittely sekä jatkuvan hallinnan teknisten vaikutusten ja käyttöongelmien kartoittaminen. Proact panostaa jatkuvasti omiin työntekijöihinsä varmistaakseen, että he pysyvät aina askeleen kehitystä edellä virtuaali-infrastruktuuriratkaisujen tuntemisen ja parhaiden käytäntöjen suhteen. Tämä takaa sen, että yritys pystyy aina toimittamaan asiakkailleen onnistuneita projekteja. 

 • Tietosuoja ja arkistointi

  Proactilla on laaja kokemus palautuspiste- ja palautusaikatavoitteisiin perustuvan tietosuojan ja arkistoinnin hallinnasta. Proact tekee läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa ymmärtääkseen eri teknologiavaihtoehtojen edut ja voidakseen valita sopivimmat suojaus- ja arkistointityökalut kuhunkin organisaatioon. Se tarjoaa laajan valikoiman yritys- ja keskitason varmuuskopiointi- ja arkistointiteknologioita, joista jokainen on valittu vastaamaan erityisesti yrityksesi tarpeita. 

 • Tietoturva

  Proactin asiakkaat ovat erittäin huolissaan tietoturvasta, sillä varsinkin virtualisointi ja pilviteknologiat muuttavat tavan, jolla yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot hallitsevat tietoihin liittyviä riskejä. Proact lähestyy tätä kriittistä ongelmaa tietokeskeisesti. Siksi yrityksen sovellussuunnittelijat luovat joustavia, käytännöllisiä ja luotettavia ratkaisuja, jotka säilyttävät datan luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden koko yrityksessä. 

 • Tekniset koulutuspalvelut

  Proactilla on monia erikoistuneita koulutuskeskuksia ympäri Eurooppaa. Se tarjoaa yrityksesi erityistarpeisiin räätälöityjä kursseja, jotka vaikuttavat vain vähän päivittäiseen toimintaan. Kurssit voidaan pitää toimipisteessä tai jossain muussa paikassa.

Muut palvelut

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Grieg Star Shipping Fokker Aerostructures
Pixel code