Infrastruktuuri palveluna

Infrastruktuureissa on eroja

Liiketoiminnan tarpeiden mukaisten IT palvelujen tuottaminen edullisesti on IT-osastolle haasteellista. Datacenterin infran hallinta ja ylläpito ei aina hoidu kustannustehokkaasti.

Proactin infrastruktuuri palveluna (IaaS) on ratkaisu tälle haasteelle. Veloitamme kuukausittain palvelinten-, verkon- ja tallennuspalveluiden hallinnoinnista käytön mukaan. Palvelun avulla IT-osaston resursseja ja budjettia vapautuu organisaation liiketoimintatarpeiden mukaisiin projekteihin.

Useat pilvi-infran toimittajat keskittyvät vain raudan toimittamiseen ja loppu on omilla harteillasi. Me teemme sen eri tavalla. Proactin asiantuntijatiimi työskentelee kanssasi suunnittelemalla IaaS -käyttöympäristön tarpeittesi mukaan ja tuottaa juuri oikean yhdistelmän tietoturvaa, saatavuutta ja joustavuutta organisaatiollesi kilpailukykyiseen hintaan.

Proactin IaaS -palvelu on hallinnoitu yritystason pilvipalvelu ja rakentuu alan johtavista teknologiaratkaisuista. Asiakkaamme saavat turvallisen virtualisoidun datacenterin ja palvelut sopimusten mukaisesti.

Kerromme mielellämme lisää ja esittelemme referenssejä miten olemme auttaneet organisaatioita kehittämään omia datacentereitään tämän päivän vaatimusten mukaiseksi.

Virtualisoinnista aitoon pilveen - Eucalyptus IaaS

Eucalyptus on maailman johtavin privaattipilvialusta. Sen Amazon Web Services yhteensopiva API mahdollistaa privaattipilven laajentamisen hybridipilveksi, jolloin kuormaa voidaan ajaa omasta konesalista saumattomasti Amazonin julkiseen pilveen. Eucalyptus voi hyödyntää jo olemassa olevaa konesalikapasiteettia, jolloin sen asentaminen ei välttämättä vaadi uusia laiteinvestointeja. 

Proactin asiantuntijoilla usean vuoden kokemus pilvipalveluiden kehittämisestä Eucalyptus alustan päälle. Asiantuntijoidemme avulla tuoteen käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi.  Suunnittelun ja asennustyön lisäksi tarjoamme kattavan käyttöönottokoulutuksen. 

Saadaksesi täyden hyödyn irti IaaS palvelustasi, on erilaisten käyttöjärjestelmä- ja sovellusimageiden hallinta yksi avaintekijä. Proactin avulla voit ottaa käyttöön UShareSoftin UForge ohjelmiston, minkä avulla voit helposti laittaa sovelluksia pilveen ja hallita niiden elinkaaren.

Proact Finland Oy on HP Helion Eucalyptuksen ja UShareSoftin virallinen partneri.

http://www8.hp.com/us/en/cloud/helion-eucalyptus.html (entinen Eucalyptus)
https://www.usharesoft.com/

Tärkeimmät edut

 • YRITYSTASON PALVELU

  Hyvä suunnittelu takaa aukottoman tietoturvan, parhaan käyttövarmuuden ja joustavuuden

 • END-TO-END-PALVELUTASOT

  Sovelluksen SLA takaa sovitun käytettävyyden päästä päähän

 • SÄÄSTÄ RAHAA

  Pienennä liiketoimintakriittisten sovellusten käyttäkustannuksia

 • AINA VALMIINA

  Keskeytymätöntä valvontaa - Proactin tekninen asiantuntijatiimi valvoo puolestasi

 • HUIPPUTEKNOLOGIA

  Hyödynnämme parasta yritysteknologiaa maailman johtavilta teknologiatoimittajilta

 • TODELLISTA JOUSTAVUUTTA

  Skaalaa palvelua ja toimintoja IT-budjettien ja liiketoiminnan tarpeiden mukaan

ASIAKASESIMERKKEJÄ

Fokker Aerostructures Oslon pörssi
Pixel code